Sotku on nimensä mukaisesi vanha sotilaskoti. Rakennus on valmistunut vuonna 1975, ja sen suurista ikkunoista on hienot näkymät merelle Kotkan suuntaan.

Ravintola Sotku on Rankin vastaanottopiste vierasveneilijöille ja majoittujille sekä muillekin vieraille. Ottamalla yhteyden Sotkuun heti saareen saavuttaessa, saatte parhaan hyödyn irti saarivierailusta.

Raikkaat virvokkeet, jäätelöt, leivät ja leivonnaiset maistuvat varmasti kuumana kesäpäivänä ja syksyllä voit hemmotella itseäsi ihanilla lämpimillä juomilla. Ja tarjolla on myös kotkalaisia perinneherkkuja, Tulikukon possoja ja lihiksiä. Ravintolassa A-oikeudet.

Ravintola Sotkun nurkassa on myös kauppa, joka on yksi Suomen pienimmistä. Kaupasta voit hankkia matkamuistoja ja tärkeimpiä tarvikkeita saariseikkailuun. Voit ostaa myös mukaan pe­rus­e­lin­tar­vik­kei­ta, virvoitusjuomia sekä mietoja alle 5,5% alkoholijuomia. Ravintola Sotkusta saat mukaan myös eväitä omaehtoista saareen tutustumista varten. Kysy ravintolasta tai tilaa vaikka etukäteen.

Au­kio­loa­jat

 

Maanantai – Sunnuntai

09.00 – 21.00

Säävaraus

Ennakkotilaukset

+358 44 715 0150
sotku@rankki.fi