Haemme joukkoomme hyviä tyyppejä,

Kotkan Saaret Oy on Kotkan alueen suurin matkailupalveluita tarjoava toimija. Valikoimassa on elämyspalveluita 8 hehtaarin alueella, kahviloita ja ravintoloita mantereella ja saarissa, 6 erikokoista alusta matkustajien ja huollon kuljetuksiin. Majoituskohteissamme on kesällä 2017 noin 380 vuodepaikkaa ja sen lisäksi x-määrä yöpymismahdollisuuksia kenttäolosuhteissa. Tuotamme elämyspalveluita monenlaisille ryhmille ja palveluprosessin tulee vastata asiakaslupaukseen kaikissa asiakaskohtaamisissa. Odotamme kaikilta asiakasprosessiin osallistuvilta yrittäjä- ja asiakaspalveluhenkisyyttä sillä tässä perheyhtiössä me olemme yhtä perhettä ja meitä on jo yli 100. Pääsääntöinen työaika on 7-20 välillä - myös viikonloppuisin, mutta asiakastilaisuudet toteutetaan räätälöidyn aikataulun mukaan. 

Venekaluston henkilöstöön haemme, 

Kotimaanliikenteen laivuria

- asiakaspalveluhenkinen ja oma-aloitteinen kippari saa hoidettavakseen Ms Jaanan liikennöinnin Sapokan ja Kotkan saariston alueella. Jaana on teräsrunkoinen charter vene, joka kuljettaa enintään 80 matkustajaa. Vuokraveneenkuljettajia, 

Kansimiehistöä veneisiin

- asiakaspalveluhenkisiä ja reippaita 18-vuotta täyttäneitä kansipoikia ja -tyttöjä tarvitaan useampaan veneeseen. Eduksi luetaan merenkulkualan koulutus, hygienia- ja alkoholipassi, sekä englanninkielentaito. 

Tulikukkoon, Rankkiin, Kirkonmaalle ja Karhulan Hoviin haemme, 

Kokkeja

- tule kiertäväksi työntekijäksi Kotkan alueen ravintoloihin. Palkkaamme kokkeja vakituisiin, määräaikaisiin ja tarvittaessa kutsuttaviin työsuhteisiin. Ravintolapalveluidemme painopiste on kesäkaudella, mutta laajennamme toimintaa mm. Karhulan hovissa. Työtehtävät ja -vuorot muuttuvat ravintolan mukaisesti. Ravintoloissamme tarjoillaan herkullisen lounaan ja illallisen lisäksi myös korkeatasoiset kahvila- ja kokoustarjoilut. 

Saari-isäntä

Kirkonmaa on oli aikaisemmin osittain Puolustusvoimien käytössä ja nyt sen puolustusvoimilta vapautuneet osat on Kotkan Saaret elämysmatkailutuotannon käytössä. Hallitset taloudenpidon kuin yrittäjä, ymmärrät saaren olosuhteet ja rajoitukset. Kirkonmaa on täynnä mahdollisuuksia toteuttaa luontomatkailuaktiviteetteja suurillekin ryhmille. Saaressa on kehittyvä suojainen vierasvenesatama, lukuisia rakennuksia, myytäviä ja vuokrattavia huoneistoja sekä muita majoitusratkaisuja. Linnakkeen kasarmirakennus odottaa uutta käyttötarkoitustaan. 

Tarjoilijoita

tule kiertäväksi työntekijäksi Kotkan alueen ravintoloihin. Palkkaamme tarjoilijoita vakituisiin, määräaikaisiin ja tarvittaessa kutsuttaviin työsuhteisiin. Työtehtävät ja -vuorot muuttuvat ravintolan mukaisesti. Eduksi luetaan kielitaito, alkoholipassi ja alan-koulutus. 

Siivoojia

- työskentelyalueena ovat konsernin kaikki toimipisteet, sekä kiinteistöhuollon asiakkaat. Osaat käyttää nykyaikaisia siivouslaitteita, olet huolellinen ja ahkera. Tarvitset työssä autoa.

Sähkömiestä

- konsernin toimipisteet ovat keskeinen osa tehtäväkenttää, mutta työskentelet tarvittaessa myös asiakasyritystemme tarpeisiin. Tuotamme turvallisuusalan teknisiä ratkaisuja, joten vartijan kouluktuksesta on hyötyä. 

Vartijaa

- tehtäviisi kuuluu kiertävä kohdevartijointi tai kiinteän kohteen jatkuva vartiointi. 

Kiireapulaisia ja kesätyöntekijöitä

- Kesän sesonki on täynnä muuttujia. Kesälomien lisäksi sääolosuhteet saattavat muuttaa toimipisteiden kysyntää niin paljon, että tarvitsemme lisää tekijöitä joustavasti. Jos haluat tehdä keikkaa ja näyttää kuinka hyvä olet omassa hommassa, niin laita hakemus. 

 

Lähetä työhakemuksesi yhteen tai useampaan tehtävään, työnkuva räätälöidään sopivan tekijän mukaisesti. 
Odotamme hakemustasi osoitteeseen This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Täytämme paikkoja sitä mukaa, kun löydämme sopivia tyyppejä oikeisiin tehtäviin, joten nopeus ratkaiseen. Avoin rekry konsernimme muihinkin tehtäviin on jatkuvasti käynnissä. Voit lähettää meille hakemukset liitetiedostoina muodossa: .docx .pdf .mpg4 .avi
Liitä halutessasi mukaan Facebook tai LinkedIn profiilin osoite. Ymmärräthän, että koska haemme nyt vain asiakasrajapinnassa toimivia henkilöitä, niin Sinun tulee olla kaikinpuolin nuhteeton ja luotettavana tunnettu henkilö. Siksi Sinun kannattaa laittaa muutama suosittelija hakemukseesi.
Haemme tehtäviin kaikenikäisiä henkilöitä, arvostamme nuorta innokkuutta ja iäntuomaa rauhallisuutta sekä kokemusta - yhtälailla.  


Onnea työnhakuun!