Ohjelmapalvelut 

 

 

Rankin Saunat 

 

Tilaus varausnumerosta p. 044 715 0150 tai sähköpostilla This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

 

Joukkuesauna 

 

Joukkuesauna on entinen armeijan miehistösauna. Isommallekin porukalle miellyttävät löylyt. Suihkuja riittää ja rohkeimmat voivat pulahtaa mereen uimaan. Joukkuesauna toimii tarjoilualueena, joten pukuhuoneisiin tai pitkälle terassille saadaan järjestymään herkullista saunamurkinaa juomineen. 

Saunomaan mahtuu noin 25 henkeä. Uimarantaan noin 10 metriä. 

 

Tilaus varausnumerosta p. 044 715 0150 tai sähköpostilla This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

 

 

 

Komentaja Pentin sauna 

 

Komentajan sauna on pieni puusauna, jossa voi kuusi henkeä kylpeä luonnonmukaisesti. Saunassa on suihku löylyhuoneen puolella, pukuhuone sekä terassi. Sauna on rannassa ja siitä pääsee uimaan. Komentajan sauna on lähellä Joukkuesaunaa, joten osa porukasta voi saunoa myös täällä.

 

Tilaus varausnumerosta p.044 715 0150 tai sähköpostilla This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

 

 

 

 

Rankin Aktiviteetit 

 

 

Opastus Kotka, Rankki ”Ohutta yläpilveä” 

- koko saari 2,5km 1,5 tuntia. 

- lyhyt kierros 500 m, 30 min.

 

Opastetetut kierrokset Rankin saarella alkavat satamasta. Kierroksella esitellään keskisimmät rakennukset ja saaren historia.
Kierros tehdään jalan, osin hiekkateitä ja polkuja pitkin.
 
Koko saaren kierroksella nähdään eteläosan upeat maisemat kalliorantoineen sekä vanhan majakan upea kivijalka. 
Molemmilla kierroksilla käydään 100v vanhassa kasarmissa, sääasemalla ja Canet-Tampella rannikkotykissä. 

 

Lisäpalveluna saatavissa 

-luontokuvaesitys auditoriossa 

-ruokailu tai kahvitus 

-muut aktiviteetit 

 

 Tilaus varausnumerosta p. 044 715 0150 tai sähköpostilla This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

 

 


 

Rankin suunnistus 

 

Rankin suunnistus on aktiviteetti seurueelle tai yritysryhmälle. Suunnistus tapahtuu 2-5 hengen joukkueissa saaren kartan avulla. Saaressa on kätkettynä rastipaikkoja, joihin sisältyy kysymys tai ongelmanratkaisu. 

Rankin suunnistus voidaan erinomaisesti soveltaa vaikka yrityksen tiimikilpailuksi tai rennoksi yhdessäoloksi kavereiden kesken. Suunnistuksen haastavuutta voidaan säädellä asiakaskohtaisesti. 

Rankin suunnistuksen kesto on 2-3 tuntia. 

 

Lisäpalveluna saatavissa 

-palkinnot 

-ruokailu tai kahvitus 

-sauna 

-muut aktiviteetit 

-osio merellä 

 

 

 Tilaus varausnumerosta p. 0440 557491 tai sähköpostilla This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

 

 

TYKY-päivä 

 

Rankin TYKY-päivän ohjelman sisältö voidaan valita kahdesta teemasta. Teemat ovat muutos ja ryhmä. 

TYKY-päivän teemana ´muutos´ antaa oivalluksia miten muutos tapahtuu omassa mielessä ja oivalluksia muutoksesta itsessäni. Miten muutos minussa vaikuttaa yhteisöön, missä toimin. Päivän ohjelma sopii erinomaisesti työyhteisöille, joissa on menossa tai suunnitellaan muutosprosessia. 

 

TYKY-päivän teemana ´ryhmä´ antaa osallisujille kuvaa siitä millainen itsekukin on ryhmän jäsenenä. Millaisia rooleja meillä on ryhmässä ja miten voimme muuttaa roolejamme. 

 

TYKY-päivän ohjelmat aloitetaan auditoriossa. Sen jälkeen toteutus tapahtuu ulkona luonnossa tai liikuntahallissa säästä riippuen. Ohjelmaan toiminnallinen tuokio, joka on kuntoilu liikuntasalissa tai ulkoaktiviteetti.

Räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaisesti.

 

 

 

Tilaus varausnumerosta p. 0440 557493 tai sähköpostilla This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

  

 

Vanha Kassu – taidetalo tai tapahtumatila

 

Vanha venäläisten alunperin rakennuttama kasarmirakennus hakee yhteistyökumppaneiksi taiteilijayhteisöjä.
Rakennuksessa on kauniit tilat näyttelyille ja taidekursseille.
 

Taideyhteisöjen kanssa voidaan sopia vuokra-aika talon käytölle.
Yhteisöt hoitavat itse näyt
telyiden kasaamisen ja purkamisen sekä valvonnan. 

 

Lisäpalveluna saatavissa 

-ruoka- ja juomatarjoilut näyttelyihin 

 

Tilaus varausnumerosta p. 0440 557493 tai sähköpostilla This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

 

 

 

Kalastuspalvelut 

 

Rankkia ympäröivän merialueen kalastusta koordinoi Kotkan Saaret Oy (punaisella rajattu alue alla olevassa kartassa. .

Majoittujat voivat ostaa henkilökohtaisen Rankin Kalastusluvan, joka sisältää valtion kalastonhoitomaksun ja luvan kalastaa Rankin vesialueella yhdellä vavalla. 
1 vuorokauden lupa 20 €
7 vuorokauden lupa 30 €

 

Tilaus varausnumerosta p. 0440 557493 tai sähköpostilla This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. tai saaren myyntipisteistä niiden aukioloaikoina.

 

 

 

 

 

Tilaus- ja peruutusehdot 

 

1. 

Palvelu varataan kirjallisesesti sähköpostilla tai varauslomakkeella. 

 

2. 
Asiakkaan oikeus purkaa sopimus ilman erityistä syytä, 
-viimeistään 60 päivää ennen palvelun alkamista kuluitta 

-myöhemmin kuin 60 päivää, mutta viimeistään 45 päivää ennen palvelun alkamista maksamalla 25% palvelun kokonaishinnasta; 
-myöhemmin kuin 45 päivää, mutta viimeistään 30 päivää ennen palvelun alkamista maksamalla 50% palvelun kokonaishinnasta; 

-myöhemmin kuin 30 päivää, mutta viimeistään 14 päivää ennen palvelun alkamista maksamalla 75% palvelun kokonaishinnasta. 

-myöhemmin kuin 14 päivää, mutta viimeistään 7 päivää ennen palvelun alkamista maksamalla 100% palvelun kokonaishinnasta. 

 

3. 

Mikäli sopimus puretaan myöhemmin tai asiakas ei ilmoita Kotkan Saaret Oy:lle ennen palvelun alkamista siitä, ettei hän käytä palvelua, Kotkan Saaret Oy:llä on oikeus periä palvelun koko hinta. 
Asiakkaan on aina ilmoitettava siitä, ettei hän käytä palvelua tai käyttää oleellisesti sovittua vähemmän, esimerkiksi henkilömäärä tai kestoaika muuttuvat sovitusta. 

 

4. 

Mahdolliset reklamaatiot palveluista on ilmaistava henkilökunnalle tilaisuuden aikana. Jälkikäteen tehtyjä palvelun sisältöön kohdistuvia reklamaatioita ei hyväksytä.